Roda gaat niet door met Davy de Beule

Roda JC Kerkrade heeft besloten om na dit seizoen afscheid te nemen van Davy de Beule. De optie in het contract van de middenvelder, dat komende zomer afloopt, wordt niet gelicht. Dat meldt Het Laatste Nieuws-verslaggever Sven Claes op Twitter.

De Beule staat sinds de zomer van 2011 onder contract in Kerkrade. In het huidige en het vorige seizoen kreeg hij echter met een aantal vervelende blessures te maken waardoor hij de nodige wedstrijden miste. In deze periode kwam hij tot 47 wedstrijden voor de hoofdmacht van de geel-zwarten, waarin hij 3 keer scoorde. Dit seizoen verscheen hij pas tweemaal binnen de lijnen, beide keren als invaller.

Ook andere spelers worden geïnformeerd
De club heeft vandaag alle spelers die in hun aflopende contract een optie hebben waarmee het verblijf bij de club verlengd kan worden, ingelicht over hun toekomst. Hoewel wij geen complete inzage hebben in de contracten van de spelers, zou dat volgens onze gegevens inhouden dat ook Timo Letschert en Filip Kurto vandaag meer van de club gehoord hebben over hun toekomst, aangezien zij een aflopend contract met een optie voor twee extra seizoenen hebben. Zodra hierover meer bekend wordt, melden wij dat uiteraard op onze website en Twitter (www.twitter.com/rodajclive).

Foto: Roda JC Live

Advertenties

One thought on “Roda gaat niet door met Davy de Beule”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s